15/11/2019 13:59:34

Χειμωνάς: Ο Κορτώ εκμεταλλεύεται την απόπειρα αυτοκτονίας για συλλογή λάικς και θλιμμένων ιμότικον - Η απάντηση του συγγραφέα

Χειμωνάς: Ο Κορτώ εκμεταλλεύεται την απόπειρα αυτοκτονίας για συλλογή λάικς και θλιμμένων ιμότικον - Η απάντηση του συγγραφέα - Media

 

Μεγάλη διαδικτυακή, και όχι μόνο συζήτηση, έχουν προκαλέσει οι αναρτήσεις του συγγραφέα και υποψηφίου ευρωβουλευτή με το ποτάμι Θανάση Χειμωνά, με τις οποίες επιτίθεται με μένος στον έτερο συγγραφέα Αύγουστο Κορτώ.

Ο Κορτώ ανήρτησε ένα μακροσκελές κείμενο συνοδευόμενο από μία φωτογραφία, στο οποίο μιλούσε για την ψυχική ασθένεια από την οποία πάσχει και μια απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε ο ίδιος.

Σύντομα δέχτηκε τα σφοδρά πυρά του Θανάση Χειμωνά, ο οποίος αρχικά τον ειρωνεύτηκε και τον χλεύασε και στη συνέχεια ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγόρησε ότι εκμεταλλεύεται τα προβλήματα ψυχικής υγείας «για συλλογή λάικς και θλιμμένων ιμότικον».

Επίσης ο Χειμωνάς κάνει λόγο για «χυδαία τοποθέτηση προϊόντος» και επικίνδυνη «διαφήμιση μιας απόπειρας ( ; ) αυτοκτονίας στο Facebook»

Παρέμβαση Σταύρου Θεοδωράκη

Θέση για το ζήτημα πήρε και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, χαρακτηρίζοντας «ατυχείς» τις Αναρτήσεις Χειμωνά και ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

Η απάντηση Κορτώ

Ο συγγραφέας απάντησε αναρτώντας στο facebook τη λέξη «χυδαιότητες»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.