search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:37
MENU CLOSE

Γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου βρέφος 4 μηνών όταν ανακάλυψε ότι δεν ήταν το παιδί του

25.04.2019 09:51
Γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου βρέφος 4 μηνών όταν ανακάλυψε ότι δεν ήταν το παιδί του  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στο Μέμφις στις ΗΠΑ. Δράστης είναι ο 33χρονος Χοσέ Αβίγια ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε με γροθιές στο κεφαλάκι ένα μωρό 4 μηνών όταν ανακάλυψε ότι δεν είναι δικό του.

Το μωράκι ήταν αγοράκι και το ονόμαζαν Αλεχάνδρο και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του και ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία εύκολα εντόπισε τον δολοφόνο πατέρα και τον συνέλαβε.

Τόσο ο Χοσέ όσο και η μητέρα του παιδιού δήλωναν έκπληκτοι αρχικά πως δεν γνώριζαν γιατί το μωρό τους πέθανε. Ύστερα όμως από ανάκριση παραδέχτηκε ο πατέρας ότι το είχε δολοφονήσει με τις μπουνιές του.

Το μωράκι έφερε κατάγματα σε όλο του το κορμί στο κρανίο και είχε και σπασμένα πλευρά.

Από τις ταυτοποιήσεις τις αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο Χοσέ Αβίγια που είναι από την Ονδούρα και το πραγματικό του όνομα είναι Κάρλος Ζουνίγια, είχε μπει στις ΗΠΑ 5 φορές παράνομα και άλλες τόσες είχε απελαθεί.

Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα του βρέφους έχουν προφυλακιστεί μέχρι να γ΄νει η δίκη τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:36