search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:18
MENU CLOSE

Οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ που έχουν ανανεώσει το συμβόλαιό τους

25.04.2019 14:45
skai_corporate_1_0

 

Μία περίεργη σεζόν για τον ΣΚΑΪ οδεύει προς το τέλος της.

Το κανάλι του Φαλήρου μπήκε στη φετινή σεζόν από την pole position και διατήρησε την πρώτη θέση μέχρι περίπου τα μισά της σεζόν. Στη συνέχεια τόσο ο ALPHA όσο και ο ΑΝΤ1 το προσπέρασαν και το κανάλι βρέθηκε στην τρίτη θέση της τηλεθέασης.

Στον ΣΚΑΪ ήδη σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν με μοναδικό στόχο να βρεθεί το κανάλι και πάλι στην κορυφή της τηλεθέασης. Ήδη πάντως η πλειοψηφία των παρουσιαστών στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους με το κανάλι.

Ο πρώτος που έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός θα βρίσκεται για ακόμη δύο χρόνια στο κανάλι του Φαλήρου όπου και θα παρουσιάζει την εκπομπή «Στην υγειά μας» που θα συνεχίσει την πορεία της κάθε Σάββατο. Μάλιστα δημοσιεύματα θέλουν τον Σπύρο Παπαδόπουλο να θέτει βέτο να μην αλλάξει πάλι μέρα η εκπομπή, αφού το δεύτερο μισό της σεζόν λόγω Survivor μετακόμισε την Παρασκευή, κατρακυλώντας στα νούμερα τηλεθέασης.

Για ακόμη δύο χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ωστόσο θα παραμείνει στην πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου.

Νέο συμβόλαιο τριών ετών υπέγραψε ο Τάκης Χαντζής όπου παρουσιάζει φέτος τα «Ακραία Φαινόμενα» με τον Δημήτρη Καμπουράκη. Στις θέσεις θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Οικονόμου, που παρουσιάζει καθημερινά την εκπομπή «Σήμερα», και οι «Αταίριαστοι», Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:16