search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:20
MENU CLOSE

Με τον Γιάννη Σγουρό κατεβαίνει ο δημοσιογράφος Μάκης Γιομπαζολιάς

25.04.2019 15:45
Με τον Γιάννη Σγουρό κατεβαίνει ο δημοσιογράφος Μάκης Γιομπαζολιάς - Media

 

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττική» του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής, είναι ο δημοσιογράφος και νομικός Μάκης Γιομπαζολιάς, επί χρόνια διευθυντικό στέλεχος σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σύμφωνα με το zoornalistas.com, ο Μάκης (Γεράσιμος) Γιομπαζολιάς έχει διατελέσει δύο τετραετίες (2002 – 2010) Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας και μία τετραετία (2010 – 2014) Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής.

Θέλει να συμβάλει ώστε η Αττική να είναι ασφαλής, καθαρή, Περιφέρεια της εργώδους ανάπτυξης, του πολιτισμού, της κοινωνικής συνοχής και της καθημερινής φροντίδας για τους πολίτες.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός υποδέχθηκε τον Μάκη Γιομπαζολιά, ως ένα σημαντικό στέλεχος του συνδυασμού και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17