search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:16
MENU CLOSE

Φρίκη χωρίς τέλος: Άλλους δύο φόνους ομολόγησε ο serial killer της Κύπρου

25.04.2019 15:53
Φρίκη χωρίς τέλος: Άλλους δύο φόνους ομολόγησε ο serial killer της Κύπρου - Media

 

Σε κατάσταση σοκ τελούν οι διωκτικές αρχές στην Κύπρο, καθώς ο «Ορέστης» ο οποίος ήδη κατηγορείται για τρεις φόνους γυναικών από τις Φιλιππίνες, φέρεται να παραδέχθηκε και άλλους δύο φόνους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς Κύπρου ομολόγησε ότι σκότωσε μία μητέρα και την ανήλικη κόρη της από τη Ρουμανία, ανεβάζοντας μέχρι στιγμή τον αριθμό των θυμάτων του στα επτά.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγη ώρα, είχε υποδείξει σημείο στο οποίο φέρεται να έκρυψε το πτώμα της τρίτης άτυχης γυναίκας από τις Φιλιππίνες.

Σπεύδουν ειδικοί από τη Βρετανία

Εν τω μεταξύ, πέντε ειδικοί σύμβουλοι από τη Βρετανία φθάνουν τη Δευτέρα του Πάσχα στην Κύπρο για να συνδράμουν στις έρευνες που γίνονται για τους φόνους γυναικών, υποθέσεις για τις οποίες τελεί υπό κράτηση 35χρονος.

Πρόκειται για έναν Ιατροδικαστή, έναν Κλινικό Ψυχολόγο, έναν Ειδικό Σύμβουλο με εμπειρία σε τέτοιας μορφής εγκλήματα, έναν Ειδικό Ανακριτή με εμπειρία στο σοβαρό έγκλημα και έναν Ειδικό Εμπειρογνώμονα για πολύπλοκες υποθέσεις.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι «αναφορικά με τις υπό διερεύνηση υποθέσεις φόνου γυναικών, ο Αρχηγός Αστυνομίας, μετά από ενημέρωση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, από τις 20/04/2019 έχει ζητήσει τη συνδρομή ειδικών εμπειρογνωμόνων συγκεκριμένων ειδικοτήτων, από το Ηνωμένο Βασίλειο, με εξειδίκευση στον τομέα της μορφής εγκλήματος που διερευνά η Αστυνομία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50