search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:05
MENU CLOSE

«Μαύρες διακοπές» για οικογένεια στο Π. Φάληρο: Γκαραζόπορτα 150 κιλών πλάκωσε 5χρονο αγοράκι

25.04.2019 16:10
Περιστέρι: 32 κρούσματα κορωνοϊού σε οίκο ευγηρίας στο Περιστέρι  - Media

 

Μια γκαραζόπορτα, της οποίας το βάρος ξεπερνά τα 150 κιλά, πλάκωσε ένα πέντε ετών αγοράκι, το οποίο έπαιζε κοντά στο σημείο με τους φίλους του, στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV, η πενταμελή οικογένεια του αγοριού ταξίδεψαν από την Κοζάνι στο Παλαιό Φάληρο Αττικής για να επισκεφθούν τη γιαγιά του παιδιού και να περάσουν μαζί τις μέρες του Πάσχα.

Κατά τις 12.00 το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης, το αγόρι  πήγε να παίξει έξω από το σπίτι της γιαγιάς του με τους φίλους του. Ωστόσο, για άγνωστους λόγους μια σιδερένια γκαραζόπορτα που βρισκόταν κοντά στο σημείο έφυγε από τη θέση της και πλάκωσε το 5χρονο παιδί.

Ο πατέρας του παιδιού σήκωσε την πόρτα και ανέσυρε το παιδί, ενώ η μητέρα του βρισκόταν σε κατάσταση πανικού. Κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στο σημείο κάλεσαν ασθενοφόρο.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία», όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Παραμένει στον θάλαμο, καθώς έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή του θα είναι κρίσιμη για τα επόμενα δύο 24ωρα.

Οι γονείς κατέθεσαν στις αρχές για το περιστατικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33