search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:07
MENU CLOSE

Καμίνης: Έχουμε αντίπαλο τη ΝΔ και τις νοοτροπίες «Πολάκη»

26.04.2019 11:12
Καμίνης: Έχουμε αντίπαλο τη ΝΔ και τις νοοτροπίες «Πολάκη» - Media

 

Την ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής ως απάντηση στην πόλωση και τις «μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις» του ΣΥΡΙΖΑ προκρίνει ο Γιώργος Καμίνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, σε συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Η ΝΔ είναι ο ιδεολογικός μας αντίπαλος», τονίζει και σημειώνει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «βλέπει τις ανισότητες ως φυσική επιλογή, τους ανθρώπους ως αριθμούς, το κράτος ως εταιρεία». Παράλληλα, όμως, τονίζει ότι «αντίπαλός μας είναι και οι νοοτροπίες “Πολάκη” που εμμέσως επιβραβεύονται». «Είναι αντίπαλός μας η νοοτροπία να παραπεμφθεί αυτή η απάνθρωπη συμπεριφορά σε τοπικές συνήθειες, κάτι που προσβάλλει τους Κρήτες και την Κρήτη», επισημαίνει.

Ακόμη, ο κ. Καμίνης λέει, σχετικά με τον δήμο Αθηναίων: «Στην πιο βαθιά κρίση της χώρας, που όλα ήταν καθηλωμένα, στον Δήμο Αθηναίων κάναμε μεγάλα έργα. Και επειδή το κράτος απουσίαζε, η στενή συνεργασία με την Ευρώπη ήταν εκείνη που έδωσε στην Αθήνα τις ανάσες που χρειαζόταν».

Τέλος, όσον αφορά στο προσφυγικό, σημειώνει: «Σεβαστήκαμε τα δικαιώματα των ανθρώπων αυτών, τις διεθνείς συνθήκες αλλά και την ίδια την πόλη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:07