13/11/2019 10:37:08

Η διπλή ζωή του 35χρονου serial killer: Τα διαδικτυακά μαθήματα - Ακούστε τη φωνή του (Video)

Η διπλή ζωή του 35χρονου serial killer: Τα διαδικτυακά μαθήματα - Ακούστε τη φωνή του (Video) - Media

 

Ολοένα και προκύπτουν περισσότερα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο –κατά παραδοχήν – κατά συρροήν 35χρονος δολοφόνος έκανε διπλή ζωή.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, από την μία διέπραττε τις φρικιαστικές δολοφονίες μητέρων και παιδιών και από την άλλη συνέχιζε την υπόλοιπη ζωή του κανονικά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης, ο 35χρονος ανέβασε και βίντεο στον γνωστό ιστότοπο του Youtube, μέσα από το οποίο έδινε «διαδικτυακά μαθήματα» σε ενδιαφερόμενους γύρω από την φωτογραφία και πιο συγκεκριμένα για την χρήση του Photoshop.

Μέσα από το εν λόγω βίντεο, μπορεί ο καθένας να καταλάβει τον υψηλό βαθμό των γνώσεων που είχε ο 35χρονος γύρω από την φωτογραφία.

Να σημειωθεί ότι το βίντεο το επεξεργαστήκαμε, καθώς στο αρχικό μέρος του προβάλλονται στοιχεία που πιθανόν να προκαλέσουν προβλήματα.

Δείτε το βίντεο, στο οποίο μπορείτε να διακρίνετε τον Ν. Μ. να δίνει οδηγίες βήμα βήμα για την χρήση του Photoshop.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.