25/01/2020 15:48:51

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό στα Χανιά: Το εντυπωσιακό γιοτ στο λιμάνι (Photos)

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό στα Χανιά: Το εντυπωσιακό γιοτ στο λιμάνι (Photos) - Media

 

Εντυπωσιάζονται όσοι περνούν τη Μ. Παρασκευή από το Ενετικό Λιμάνι και αντικρίζουν το εντυπωσιακό γιοτ που άραξε στα Χανιά.

Όπως αναφέρει ο Παύλος Μπουζάκης, που φωτογράφησε το σκάφος, στο zarpanews.gr το πολυτελές γιοτ ονομάζεται «Erossea», με σημαία από τα νησιά “Μπικίνι”.

Το συγκεκριμένο γιοτ είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ναυπηγήθηκε το 2013 από την εταιρεία Arcadia, στην Ιταλία.

Το Yacht Motor EROSSEA είναι ένα υπερσύγχρονο σκαρί, κατασκευάστηκε από την Arcadia στην Ιταλία και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη της το 2013 και προτιμήθηκε για τα Παγκόσμια Βραβεία Superyacht 2014.

Το εκλεπτυσμένο εξωτερικό σχεδιασμό και η μηχανική του πολυτελούς πλοίου είναι έργο του Francesco Guida. Προηγουμένως ονομάζεται Errosea, Εξωτερικό της είναι στυλ από την ομάδα Francesco Guida που είναι επίσης υπεύθυνοι για το σύνολο του πακέτου μηχανικής.


Το σκάφος Hull 115/02 EROSSEA τροφοδοτείται από δύο κινητήρες ντίζελ MAN 1.224 HP (913KW) με μέγιστη ταχύτητα 18,5 κόμβων. Το σκάφος διαθέτει επίσης ηλιακούς συλλέκτες για επαναφόρτιση των μπαταριών.

Το Arcade EROSSEA είναι χτισμένο σε υαλοβάμβακα και αντιπροσωπεύει ένα πραγματικό σκάφος ικανό να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς ιδιοκτήτες, τόσο από άποψη στυλ όσο και ουσίας. Είναι ήσυχη, λειτουργική και εύκολη στη διαχείριση. Είναι ιδανικό για μια απλή εμπειρία μοναδικής yachting, προσφέροντας μεγάλη αίσθηση ευεξίας σε συνδυασμό με την κλάση και την μέγιστη άνεση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.