search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:39
MENU CLOSE

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους εκδρομείς στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, δίχως μποτιλιαρίσματα από το απόγευμα τα εθνικά οδικά δίκτυα (Video)

26.04.2019 16:37
Ηγουμενίτσα: Άνοιξε η ακτοπλοϊκή γραμμή με την Ιταλία - Αυστηρά μέτρα και αυξημένη κίνηση - Media

 

Ομαλά διεξάγεται από το βράδυ της Μ. Παρασκευής η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, μετά τα μεγάλα μποτιλιαρίσματα νωρίτερα.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, από το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, πέρασαν από την Εθνική Αθηνών-Κορίνθου 64.600 αυτοκίνητα και 46.00 από την Αθηνών-Λαμίας.

Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία για χιλιάδες εκδρομείς του Πάσχα, που θέλησαν να ταξιδέψουν από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα από τις 10 το πρωί, ενώ ο συντονισμός των Αρχών ήταν ανύπαρκτος, με αποτέλεσμα για πολλές ώρες να επικρατήσει το… αδιαχώρητο.

 

Η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός σε όλη την Ελλάδα, ενώ εντατικοποιεί τα μέτρα της στους οδικούς άξονες που οδηγούν στην περιφέρεια, σε όλο το κέντρο της Αθήνας και στην Αττική γενικότερα, στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων, καθώς και στους σταθμούς του ΟΣΕ. Τα αυξημένα μέτρα θα ισχύσουν έως και την Τετάρτη 1 Μαΐου.

Για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πολιτών και την πρόληψη ατυχημάτων λαμβάνονται ενισχυμένα μέτρα από τις Υπηρεσίες Τροχαίας, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας. Στα ΚΤΕΛ, μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο έχουν προστεθεί έκτακτα δρομολόγια. Όλα τα λεωφορεία αναχωρούν με πληρότητα σχεδόν 100%.

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έως και την Τετάρτη του Πάσχα έχουν προγραμματιστεί 3.942 πτήσεις, παρουσιάζοντας διψήφια αύξηση σε σχέση με πέρσι. Το Μεγάλο Σάββατο στο αεροδρόμιο της Αθήνας έχουν προγραμματιστεί 541 πτήσεις (6 έκτακτες) και την Κυριακή του Πάσχα 544 (10 έκτακτες).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:39