search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:33
MENU CLOSE

Οι περαστικοί στο δρόμο του φάνηκαν σαν μουσουλμάνοι και έπεσε επάνω τους με το αυτοκίνητο του

27.04.2019 08:16
Οι περαστικοί στο δρόμο του φάνηκαν σαν μουσουλμάνοι και έπεσε επάνω τους με το αυτοκίνητο του  - Media

 

Ένας οδηγός που σκόπιμα έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε περαστικούς, τραυματίζοντας οκτώ ανθρώπους, κατηγορείται ότι το έκανε γιατί του φάνηκε ότι οι περαστικοί ήταν μουσουλμάνοι, ανακοίνωσε η αστυνομία της Καλιφόρνιας.

Ο 34χρονος άνδρας που ονομάζεται Αϊζάια Πιπλς ερευνάται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με το ρατσιστικό κίνητρο ως επιβαρυντική περίσταση, διευκρίνισε η αστυνομία του Σάνιβελ, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο.

“Υπάρχουν νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι Πιπλς στόχευσε σκόπιμα τα θύματά του λόγω της φυλής τους και της πεποίθησης ότι είναι μουσουλμάνοι”, είπε σε συνέντευξη Τύπου εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τοπικά μμε, τρία μέλη της ίδιας οικογένειας, ο πατέρας, ο γιος και η κόρη του είναι ανάμεσα στους οκτώ πεζούς τραυματίστηκαν την Τρίτη.

Καμιά πληροφορία δεν έχει γίνει γνωστή για τη θρησκεία ή την εθνικότητα των θυμάτων.

Ο δικηγόρος του Αϊζάια Πιπλς είπε ότι το περιστατικό ήταν “σαφώς η συνέπεια ψυχικών διαταραχών” και ότι θα ζητήσει ο πελάτης του, ένας πρώην στρατιώτης που φαίνεται να πάσχει από μετατραυματικό στρες, να λάβει την κατάλληλη θεραπεία.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:33