search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:48
MENU CLOSE

Μεγάλη ταλαιπωρία για ταξιδιώτες – Βροχή οι ακυρώσεις πτήσεων

27.04.2019 11:38
Μεγάλη ταλαιπωρία για ταξιδιώτες – Βροχή οι ακυρώσεις πτήσεων - Media

 

Η σουηδική αεροπορική εταιρία SAS ακύρωσε εκατοντάδες πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν την Κυριακή του Πάσχα, καθώς η απεργία των πιλότων της συνεχίζεται το Μ. Σάββατο για δεύτερη ημέρα, προκαλώντας προβλήματα στα σχέδια δεκάδων χιλιάδων επιβατών.

Οι πιλότοι της SAS απεργούν από τη Μ. Παρασκευή, μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για τους μισθούς τους, με συνέπεια να ακυρωθεί περίπου το 70% των προγραμματισμένων πτήσεων, επηρεάζοντας τις πτήσεις που είχαν προγραμματίσει περίπου 170.000 ταξιδιώτες για το Σαββατοκύριακο.

“Ζητούμε συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μας από τους πελάτες μας, που επηρεάζονται από την συνεχιζόμενη απεργία των πιλότων,” ανέφερε μία ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η SAS, σχετικά με τις πτήσεις που ακυρώνονται για το Σαββατοκύριακο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:45