06/04/2020 17:08:49

Έρχεται η προκήρυξη για τις θεματικές άδειες

Στο μικροσκόπιο του ΕΣΡ μπαίνουν οι αδειοδοτημένοι τηλεοπτικοί σταθμοί - Media

 

Αντίστροφα μετράμε για την προκήρυξη από το ΕΣΡ για θεματικές τηλεοπτικές άδειες.

Πριν από περίπου έξι μήνες ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις άδειες γενικού περιεχομένου ενώ σε λίγο καιρό αναμένεται και η απόφαση για την έκτη τηλεοπτική άδεια που διεκδικεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο εφοπλιστής και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει καταθέσει αίτηση για μία από τις δύο «ορφανές» άδειες.

Ο φάκελος του επιχειρηματία είναι ακόμη σε φάση ελέγχου τόσο από το ΕΣΡ ενώ εκκρεμεί και ο έλεγχος του Πόθεν Έσχες. Εφόσον ολοκληρωθεί ο έλεγχος τότε ο επιχειρηματίας θα αποκτήσει τηλεοπτική άδεια.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας για τις άδειες του γενικού περιεχομένου θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις θεματικές άδειες.

Όπως αναφέρει το ένθετο Secret η προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευθεί πριν από τον Οκτώβριο, που αναμένεται να γίνουν εθνικές εκλογές. Πρέπει να πούμε ότι στις θεματικές άδειες αναμένεται να προστεθεί και η έβδομη άδεια γενικού περιεχομένου που δε διεκδικήθηκε από κανέναν επιχειρηματία ή επιχειρηματικό σχήμα.

Πρέπει να πούμε ότι ενδιαφέρον για θεματική άδεια έχουν καταθέσει σε θεωρητικό επίπεδο το ART και το Μακεδονία TV.

Πηγή: dailymedia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.