search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Έγινε restart στα ψηφοδέλτια των εκλογών

27.04.2019 12:17
Θεοδωράκης: Έγινε restart στα ψηφοδέλτια των εκλογών - Media

 

«Τα φράγματα δεν μας έχουν εμποδίσει να λέμε αλήθειες μόνο, και αυτός είναι ο προορισμός του Ποταμιού, αλήθειες και λύσεις», αποσαφηνίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Έθνος της Κυριακής.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισημαίνει ότι με απόφαση του συνεδρίου του κόμματος έγινε restart στα ψηφοδέλτια και των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών και υπενθύμισε πως στις ευρωεκλογές το Ποτάμι έχει 16 υποψηφίους που δεν ζουν στην Ελλάδα επειδή «έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε τους δεσμούς με αυτούς που διώχθηκαν από ένα αναξιοκρατικό πολιτικό σύστημα».

Αναφερόμενος στην ανταπόκριση που συναντά από τον κόσμο κατά τη διάρκεια της περιοδείας του σημειώνει πως «οι πολίτες που δεν έχουν εξαρτήσεις από το σημερινό ή τα προηγούμενα καθεστώτα, αντιλαμβάνονται πως το Ποτάμι έχει 0% υποκρισία, 0% ψέμα, 0% διαφθορά».

Για το κλίμα πόλωσης, τονίζει πως οι κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης προσπαθούν «να στήσουν ένα πάρτι για δύο» και πως η ψήφος στο Ποτάμι, είναι ψήφος αποδοκιμασίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ψήφος για την Αναγέννηση της Ευρώπης και όχι για την καταστροφή της όπως επιδιώκουν οι λαϊκιστές και οι εθνικιστές.

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τέλος, ο κ. Θεοδωράκης υποστηρίζει ότι εξυπηρέτησε τους πάγιους ελληνικούς στόχους, ενώ υπογραμμίζει πως «οι εξελίξεις δικαιώνουν το Ποτάμι, από τη στιγμή που και ο κ. Βέμπερ είπε από τη Νεμέα, μπροστά στον κ. Μητσοτάκη, ότι «η Ευρώπη καλωσορίζει τη Συμφωνία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00