search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:21
MENU CLOSE

Τα δίνει όλα για Μπεργκ ο Ολυμπιακός

27.04.2019 14:26
Τα δίνει όλα για Μπεργκ ο Ολυμπιακός - Media

 

Σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Μπορεί από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να τηρούν σιγή ιχθύος αλλά σύμφωνα με το gazzetta.gr οι Πειραιώτες έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Μάρκους Μπέργκ και θέλουν να κάνουν το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του!

Μάλιστα, το αθλητικό σάιτ επικαλείται βρίσκεται στο Ντουμπάι η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου, προκειμένου να συναντηθεί προσωπικά με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή!

Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι τόσο απλά. Η ελληνική ομάδα δείχνει διατεθειμένη να πληρώσει πάνω 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο για τον Μπεργκ, ένα ποσό αρκετά υψηλό εάν αναλογιστεί κανείς το γεγονός πως ο Μπεργκ έχει πατήσει τα 33, ενώ αγωνίζεται σε μη ευρωπαϊκό σύλλογο!

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο μάνατζερ του έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από σύλλογο του Κατάρ, η οποία ανέρχεται στα 2.7 εκατ. ευρώ τον χρόνο! Υπό αυτές τις συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολο ο Ολυμπιακός να ανταγωνιστεί μια τέτοια πρόταση, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί από την στιγμή που δίνεται η ευκαιρία στον Σκανδιναβό να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Στον Ολυμπιακό πάντως, δεν επιβεβαιώνουν τα σενάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:21