search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:21
MENU CLOSE

Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για την Ανάσταση

27.04.2019 15:40
«Χριστός Ανέστη» τα μεσάνυχτα της Τρίτης στις Εκκλησίες - Media

«Το Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, μια μέρα που συμβολίζει για όλους μας τη νίκη του Φωτός επί του σκότους, της Δικαιοσύνης επί της αδικίας, της Αγάπης επί της μισαλλοδοξίας …, μπορεί να είναι φέτος και μια μέρα βεβαιότητας για ένα καλύτερο αύριο», τονίζει σε μήνυμα του μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. «Μπορούμε να είμαστε επιτέλους αισιόδοξοι, μετά από τόσα δίσεκτα χρόνια. Ο Γολγοθάς των μνημονίων και της επιτροπείας είναι πίσω μας», τονίζει ο πρωθυπουργός. Και υπενθυμίζοντας τα επίκαιρα λόγια του Ιησού «Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την Δικαιοσύνη, ότι αυτοί χορτασθήσονται» εύχεται μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Καλή Ανάσταση, με ειρήνη και αγάπη, σε όλες και σε όλους»

«Να τελειώσει ο Γολγοθάς. Το φως της αλλαγής να λάμψει», ήταν το το μήνυμα για το Πάσχα της Φώφης Γεννηματά.

Αναλυτικά, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σημειώνει:

«Πάσχα, γιορτή αγάπης και ελπίδας. Χαρά και υγεία σε κάθε σπιτικό.

Να τελειώσει ο Γολγοθάς. Το φως της αλλαγής να λάμψει.

Καλή Ανάσταση».

«Να μην ζήσουμε άλλη μια χαμένη άνοιξη. Να αρπάξουμε την Ευρώπη και να την οδηγήσουμε στην Αναγέννηση της. Με σύνεση, τόλμη, περηφάνεια», εύχεται στο πασχαλινό μήνυμά του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Την ευχή «το Άγιο Φως της Ανάστασης να ζεστάνει τις ψυχές όλων μας, να μας καθοδηγεί στο δρόμο της Αγάπης, να φέρει ευλογία στα νέα μας βήματα» απευθύνει στο Αναστάσιμο μήνυμά του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

«Το μήνυμα της Ανάστασης ας μας βρει όλους μονοιασμένους», προτρέπει στις δικές του ευχές o Γιώργος Α. Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, «το μήνυμα της Ανάστασης ας μας βρει όλους μονιασμένους, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον της πατρίδας μας και των πολιτών, με αλληλοσεβασμό και αγάπη. Χρόνια πολλά σε όλους», καταλήγει στο μήνυμά του ο πρώην πρωθυπουργός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:20