search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:17
MENU CLOSE

Θρίλερ με τον serial killer: Βρέθηκε σορός στη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη

28.04.2019 12:32
Θρίλερ με τον serial killer: Βρέθηκε σορός στη βαλίτσα που ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη - Media

 

Σε δηλώσεις προέβη ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, μετά την ανάσυρση της πρώτης βαλίτσας από την κόκκινη λίμνη στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, δήλωσε ότι «μετά από μεγάλη και επίπονη προσπάθεια και πολλές δυσκολίες έχει ανασυρθεί από τη λίμνη μια ταξιδιωτική βαλίτσα, η οποία μέσα είχε πτώμα γυναίκας και ένα τσιμεντομπλοκ».

Ανέφερε ότι η σορός εξετάστηκε από ιατροδικαστή και βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση. Θα γίνουν επιστημονικές και άλλες εξετάσεις για να εξακριβωθεί η ταυτότητα της γυναίκας. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η σορός δεν ανήκει σε μικρό παιδί αλλά ενήλικη γυναίκα. Οι υποψίες στρέφονται στην 31χρονη Maricar Valdez Arquilaκαι στην 36χρονη Livia Florentina Bunea

Εξήγησε ότι σήμερα θα συνεχίσουν οι έρευνες για σκοπούς διερεύνησης αλλά δεν θα γίνει άλλη προσπάθεια ανάσυρσης της δεύτερης βαλίτσας σήμερα. Θα γίνουν εξετάσεις και πιθανόν να γίνει αύριο η ανάσυρση. Επεσήμανε δε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί η τρίτη βαλίτσα.

Με ρομποτική κάμερα συνεχίζονται και οι έρευνες για να εντοπιστεί και τρίτη βαλίτσα. Όπως φέρεται να ομολόγησε ο 35χρονος ύποπτος ίλαρχος, είχε πετάξει στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, απέναντι ακριβώς από το φρεάτιο του παλιού μεταλλείου, τρεις γυναίκες αφού τις δολοφόνησε. Πρόκειται για την Livia Florentina Bunea 36 ετών από τη Ρουμανία και την 8χρονη κόρη της, Elena Natalia Bunea και την Maricar Valdez Arquila, 31 ετών από τις Φιλιππίνες.

Οι έρευνες στη λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο επικεντρώνονται στον εντοπισμό της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες η οποία επίσης δολοφονήθηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:16