search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:54
MENU CLOSE

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης (Video)

29.04.2019 06:58
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Ηλιούπολης (Video) - Media

 

Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας εμφανίστηκε και πάλι σήμερα τα ξημερώματα, με δεύτερη παρέμβαση μέσα σε λίγες μέρες στο δημαρχείο Ηλιούπολης.

Αυτή τη φορά, γύρω στις 4.30, ομάδα μελών του Ρουβίκωνα έσπασε με σφυριά τα τζάμια της εισόδου του δημαρχείου, ενώ λίγο αργότερα ανέλαβαν την ευθύνη με κείμενο που ανάρτησαν σε ιστότοπο του αντιεξουτσιαστικού χώρου.

Στο κείμενο ο συντάκτης αναφέρει ότι προχώρησαν στη σημερινή ενέργεια, μετά το ατύχημα με πτώση της γερανογέφυρας που από θαύμα δεν προκάλεσε θύματα, κάνοντας λόγο για διαπλοκή στο θέμα της ανάθεσης έργων από τον δήμαρχο σε εταιρείες. Επισημαίνει ότι την πρώτη φορά που μέλη της ομάδας πήγαν στο δημαρχείο για τον ίδιο λόγο δεν απείλησαν κανέναν, όπως το παρουσίασε ο δήμαρχος και καλούν τους εργαζόμενους στην αυτοδιοίκηση σε αυτοοργάνωση για να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους, καθώς και «κάθε έναν και κάθε μία να μην συμμετάσχει σε στημένα εθνικά ή αυτοδιοικητικά εκλογικά πανηγύρια».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:53