search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:52
MENU CLOSE

Τουρκία: Αυτοκτόνησε ο ένας από τους δύο υπόπτους που κρατούνται ως κατασκόποι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

29.04.2019 07:06
Τουρκία: Αυτοκτόνησε ο ένας από τους δύο υπόπτους που κρατούνται ως κατασκόποι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων - Media

 

Το ένα από τα δύο πρόσωπα, που κρατούνται στην Τουρκία ως ύποπτα για διενέργεια κατασκοπείας για λογαριασμό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αυτοκτόνησε στη φυλακή, έγινε σήμερα γνωστό από τον τουρκικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Haberturk και επιβεβαιώθηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο από δικαστική πηγή.

Οι δύο ύποπτοι είχαν συλληφθεί νωρίτερα αυτόν τον μήνα και είχαν ομολογήσει πως κατασκόπευαν άραβες υπηκόους, δήλωσε ανώτερος τούρκος αξιωματούχος, προσθέτοντας πως η Τουρκία ερευνά αν η άφιξη στη χώρα τού ενός εξ αυτών συνδέεται με τον φόνο του σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Ο άνδρας που αυτοκτόνησε είχε συλληφθεί μαζί με τον δεύτερο ύποπτο πριν από δέκα ημέρες. Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, ήταν ύποπτος για «πολιτική και στρατιωτική κατασκοπεία».

ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50