search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:15
MENU CLOSE

Σκοτώθηκε ο διεθνής Τσέχος επιθετικός, Γιόζεφ Σουράλ

29.04.2019 08:56
Σκοτώθηκε ο διεθνής Τσέχος επιθετικός, Γιόζεφ Σουράλ - Media

 

Θρήνος στην Τσεχία, καθώς ο διεθνής επιθετικός της Αλάνιασπορ, Γιόζεφ Σουράλ, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ανήμερα του Πάσχα!

Το μικρό λεωφορείο που επέβαινε με άλλους έξι συμπαίκτες του, ενώ επέστρεφε από το εκτός έδρας ματς με την Καϊσερισπορ (1-1), συνετρίβη για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, όπως μετέδωσε το εθνικό πρακτορείο της Τουρκίας «Αναντολού».

Οι τραυματίες ποδοσφαιριστές της Αλάνιασπορ μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου ο Σουράλ άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα πάντα με το κρατικό πρακτορείο της γειτονικής χώρας, οι υπόλοιποι παίκτες και το προσωπικό επέστρεψαν με το λεωφορείο της ομάδας ή με δική τους πρωτοβουλία, ενώ ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου κρατήθηκε μετά το ατύχημα και ξεκίνησε έρευνα.

Στο ίδιο μίνι βαν επέβαινε ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ όπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ της Τουρκίας δεν βρίσκονταν μέσα σε αυτό, ούτε ο Λούκας Βιαγιαφάνιες, ούτε ο Τζαβέλας.

Ο πρώτος αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση με την Καϊσερισπορ, ενώ ο Έλληνας αμυντικός, ήταν εκτός αποστολής.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Χασάν Καβούσογλου, τόνισε ότι «σύμφωνα με αυτά που μου μετέφερε ο επικεφαλής της αστυνομίας, παρόλο που υπήρχαν δύο οδηγοί στο όχημα, ήταν και οι δύο κοιμισμένοι. Η συντριβή συνέβη ως αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος».

Ο 28χρονος Σουράλ επιθετικός είχε πάρει μεταγραφή στην τουρκική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο από την Σπάρτα Πράγας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12