search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:46
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Αυτές είναι οι σειρές που θα δούμε τη νέα σεζόν

30.04.2019 12:15
«Επιστρέφουμε ασφαλείς» - Τα μηνύματα των αγαπημένων πρωταγωνιστών της καμπάνιας του ΑΝΤ1 (Videos) - Media

 

Σε πυρετό διεργασιών βρίσκεται ο ΑΝΤ1 για το πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Στο Μαρούσι καταστρώνουν από τώρα τα σχέδιά τους προκειμένου να είναι έτοιμοι για την επόμενη σεζόν που είναι σημαδιακή για το κανάλι. Στις 31 Δεκεμβρίου είναι η επέτειος 30 χρόνων λειτουργίας του καναλιού και στον ΑΝΤ1 ετοιμάζουν διάφορες εκπλήξεις.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό επιστρέφει με νέα επεισόδια το «Καφέ της Χαράς». Η σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά όπως αναφέρει δημοσίευμα της Realife θα βγει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2020 και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιουνίου. Θα επιστρέψουν όλοι οι βασικοί χαρακτήρες ενώ όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα τόσο η Ρένια Λουιζίδου όσο και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχουν συμφωνήσει για έναν μίνιμουμ αριθμό επεισοδίων.

Ο αριθμός των επεισοδίων που θα εμφανιστεί η Χαρά θα εξαρτηθεί από τον… ALPHA αφού δεν έχει παρθεί ακόμη η απόφαση για τη σειρά το «Σόι σου» που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός.

Από εκεί και πέρα όπως αναφέρει η Realife εντείνονται τα κάστινγκς για τη νέα καθημερινή σειρά του καναλιού «Άγριες Μέλισσες» που σηματοδοτεί και την επιστροφή του στις μεγάλες παραγωγές. Ήδη πάντως όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα έχουν βρεθεί οι δύο ηθοποιοί για τους βασικούς ρόλους.

Πρόκειται για την Κάτια Δανδουλάκη που επιστρέφει σε καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 μετά τη Λάμψη και για τον Γιάννη Φέρτη που επιστρέφει την τηλεόραση μετά το Μωβ Ροζ της Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Όσον αφορά τις σειρές που βρίσκονται ήδη στο πρόγραμμα του καναλιού θα συνεχιστούν κανονικά το «Πέτα τη φριτέζα» και το «Μην Ψαρώνεις» που έχουν λάβει το πράσινο φως για 60 επιπλέον επεισόδια.

Οριστικό θα είναι το τέλος της σειράς «Επιστροφή» που είναι από τις επιτυχίες της σεζόν. Όπως αναφέρει η Realife οι σεναριογράφοι πιστεύουν ότι έχουν εξαντλήσει τα περιθώρια ανοίγματος της ιστορίας ενώ η συγκεκριμένη ομάδα θα βρίσκεται στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50