03/07/2020 19:55:30

Πατέρας Μάριου στους γονείς της Αλεξίας: Να έχετε πίστη - Γίνονται θαύματα!

Πατέρας Μάριου στους γονείς της Αλεξίας: Να έχετε πίστη - Γίνονται θαύματα! - Media

 

Δύο χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι και με αφορμή το νέο περιστατικό με τραυματισμό παιδιού στις Θεσπιές της Θήβας,  ο πατέρας του μιλά στο star.gr και στέλνει ένα μήνυμα στους γονείς της 8χρονης Αλεξίας. 

«Στο άκουσμα της είδησης συγκλονίστηκα, γιατί ήρθαν στο μυαλό μου όλα αυτά που έζησα εγώ και η σύζυγός μου εκείνο το βράδυ στις 8 Ιουνίου. Τραγική στιγμή. Δεν μπορούσα να συνέλθω. Και εύχομαι το παιδάκι να το ξεπεράσει και να γυρίσει στο σπίτι του» λέει ο πατέρας του Μάριου, Θανάσης Σουλούκος. 

Ο 11χρονος έχασε τη ζωή του 8 Ιουνίου 2017 από αδέσποτη σφαίρα κι ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου, κατά τη διάρκεια γιορτής αποφοίτησης, στο σχολείο τους. 

«Αυτά τα δύο χρόνια χωρίς τον Μάριο, ακριβώς 23 μήνες, έχει αλλάξει η ζωή μας. Έχουμε μπει σε έναν πολύ δύσκολο δρόμο, κάνουμε αγώνα να σταθούμε στα πόδια μας. Αν και έχουν περάσει ακριβώς δυο χρόνια δεν έχει βρεθεί ένοχος, γιατί δε θέλουν να βρεθεί» υπογραμμίζει ο κ.Σουλούκος και προσθέτει:

«Παρά τις εξαγγελίες της πολιτείας την επόμενη ημέρα ακριβώς από τον θάνατο του Μάριου, ώστε να σταματήσει το φαινόμενο των αδέσποτων πυροβολισμών σε γιορτές και πανηγύρια τίποτα δεν έγινε. Μόνο λόγια. Γιατί δεν θέλουν να γίνει κάτι». 

Τέλος, ο πατέρας του Μάριου είπε απευθυνόμενος στους γονείς της Αλεξίας  «να μην χάνουν την ψυχραιμία τους, να έχουν πίστη στον Θεό… γίνονται θαύματα καμιά φορά».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.