search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:08
MENU CLOSE

ΕΣΗΕΑ κατά ”Ελεύθερου Τύπου” για απόλυση δημοσιογράφου – ”Έμπάθεια, θράσος και αλαζονεία”

01.05.2019 14:14
ΕΣΗΕΑ κατά

 

Σκληρή ανακοίνωση κατά της εργοδοσίας της εφημερίδας ”Ελεύθερος Τύπος”, με αφορμή απόλυση δημοσιογράφου, εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ.
Σε αυτή γίνεται λόγος για άδικη, παράνομη και καταχρηστική απόλυση του Θανάση Αργυράκη,  πράξη καθαρά εκδικητική που σκοπό έχει να επιδείξει την εμπάθεια, το θράσος και την αλαζονεία που τη διακατέχει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδοσία της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» για την άδικη, παράνομη και καταχρηστική απόλυση του συναδέλφου Θανάση Αργυράκη.

Η εργοδοσία ξεπέρασε κάθε όριο αντεργατικής συμπεριφοράς, δημοσιεύοντας στην ίδια την εφημερίδα που εργαζόταν ο συνάδελφος την απόλυσή του, επειδή ήταν αγνώστου διαμονής! Πρόκειται για πράξη καθαρά εκδικητική που σκοπό έχει να επιδείξει την εμπάθεια, το θράσος και την αλαζονεία που τη διακατέχει.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Θα καταγγείλουμε το πρωτοφανές γεγονός στην Ευρωπαϊκή και τη Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων και θα σταθούμε αποφασιστικά στο πλευρό του συναδέλφου, ο οποίος απολύθηκε άδικα και αναίτια.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04