search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:50
MENU CLOSE

Κύπρος – serial killer: Έδινε διαταγές και φωτογράφιζε τον λάκκο του θανάτου (Photo)

01.05.2019 14:38
FAUST CULTURE: Νέο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης για τον Πολιτισμό στην καρδιά της Αθήνας - Media

 

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται μέρα με τη μέρα στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τη δράση του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς.

Όπως αναφέρει το sigmalive, η δράση του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου συντάραξε συθέμελα την κυπριακή κοινωνία. Από τους κύκλους του, περιγράφεται ως ένας άνδρας χαμηλών τόνων, που δεν έδωσε ποτέ αφορμές για το οτιδήποτε. Από τα πρώτα 24ωρα ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνας επιβεβαίωνε ότι ο ίλαρχος είχε καθαρό «μητρώο» στο στράτευμα. Η μεγάλη του αγάπη, η φωτογραφία, ήταν αυτή που εξυπηρετούσε ως φάνηκε τα όσα φρικιαστικά διέπραξε σκοτώνοντας επτά ψυχές.

Όπως έχει ήδη διαφανεί, ο ίλαρχος δρούσε σε γνώριμες για τον ίδιο περιοχές, τις οποίες γνώριζε τόσο μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα, όσο και μέσα από το «πάθος» του για την φωτογραφία.

Τόσο το παλιό μεταλλείο της Κοκκινόγειας όσο και η Κόκκινη Λίμνη είχαν μπει στο φωτογραφικό κλικ του 35χρονου. Από τα «κάδρα» του δεν έλειψαν όμως και οι άλλες τοποθεσίες που φωτογράφιζε. Μια απ’ αυτές τις τοποθεσίες είναι και το πεδίο βολής της Ορούντας, εκεί όπου υπέδειξε στους ανακριτές ότι βρίσκεται ένα ακόμη θύμα του. Επρόκειτο για γυναίκα από το Νεπάλ η οποία εντοπίστηκε σε λάκκο στην περιοχή Κάμπος του Μύλου, λίγα μέτρα μακριά από το πεδίο βολής Ξυντούς.

Κι ενώ ο 35χρονος δήλωσε ότι δεν θυμάται ακριβώς πότε σκότωσε την άτυχη γυναίκα, πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ αναφέρουν ότι ο ίδιος βρέθηκε στο πεδίο βολής τον περασμένο Νοέμβριο για σκοπούς προγραμματισμένης νυκτερινής άσκησης της μονάδας του. Η εν λόγω άσκηση της Εθνικής Φρουράς είχε διακοπεί άδοξα, λόγω «εισβολής» των κατοίκων στον χώρο οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την ασφάλειά τους. Ίδιες πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ αναφέρουν ότι ενώ ο 35χρονος έδιδε στρατιωτικά προστάγματα κατά τη διάρκεια της άσκησης, παράλληλα φωτογράφιζε την ευρύτερη περιοχή αφού στα χέρια του κρατούσε και την φωτογραφική του μηχανή.

Ντοκουμέντα που έχει στην κατοχή του ΣΙΓΜΑ από την μέρα της συγκεκριμένης άσκησης δείχνουν τα τεθωρακισμένα τροχοφόρα σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου εντοπίστηκε η νεκρή γυναίκα από το Νεπάλ. 

Τόσο η φωτογραφική του, όσο και τα δεδομένα από τους σκληρούς δίσκους των ηλεκτρονικών του υπολογιστών βρίσκονται στο μικροσκόπιο των μελών του τμήματος καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος που καθημερινά ξετυλίγουν ολοένα και περισσότερο το κουβάρι της δράσης του διαδικτυακού κατά συρροή δολοφόνου, “Ορέστη”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:49