search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:59
MENU CLOSE

Διαμαρτυρία της ΛΑΕ στην ΕΡΤ – «Μας φιμώνετε»

01.05.2019 16:37
Από τις 40.000 στις 3.000: Αυτοί είναι οι μισθοί των δημοσιογράφων της ΕΡΤ - Media

 

Διαμαρτυρία έξω από την είσοδο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή πραγματοποίησε η ΛΑ.Ε μετά την πρωτομαγιάτικη πορεία στην Βουλή .

Η ΛΑ.Ε όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της διαμαρτύρεται για τη φίμωση της παράταξης από την κρατική ραδιοτηλεόραση.

Στελέχη της Λαϊκής Ενότητας τονίζουν ότι «είναι αδιανόητο η δημόσια τηλεόραση να έχει μετατραπεί σε κυβερνητικό παραμάγαζο και σε τσιφλίκι του συνεταιρισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ».

Ειδικότερα τα στελέχη της ΛΑ.Ε τόνιζαν ότι «είναι στοιχείο πολιτικής ανωμαλίας και νόθευσης των εκλογών το γεγονός ότι η ΕΡΤ ακολουθεί πολιτική φίμωσης της ΛΑ.Ε και των μη συστημικών δυνάμεων».

Όπως υπογραμμίζει η ΛΑ.Ε «έξω από την πόρτα εισόδου στην ΕΡΤ υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες όχι μόνο δεν επέτρεπαν σε μια επιτροπή των διαμαρτυρόμενων να μπει στο κτήριο και να εκφράσει την διαμαρτυρία της αλλά και απαγόρευε στους εργαζόμενους της ΕΡΤ να μπουν και να βγουν στο κτήριο, προκαλώντας επεισόδια και διαπληκτισμούς. Αυτός ο αυταρχισμός εκφράστηκε παραστατικά από το γεγονός ότι ο Παναγ. Λαφαζάνης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, καταγγέλλοντας την φίμωση, πίσω από τα κάγκελα που περιφράζουν το κτήριο λες και η ΕΡΤ αποτελούσε φυλακή».

«Θέλουμε να σταματήσει η φίμωση της ΛΑ.Ε και η φίμωση ιδιαίτερα όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Θέλουμε ισότιμα να ακουγόμαστε και να λέμε τη γνώμη μας ιδιαίτερα ενόψει των εκλογών» ανέφερε ο Π. Λαφαζάνης.

Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο μαύρο της ΕΡΤ και ότι θα υπάρξουν αγωγές και μηνύσεις για την αντιδημοκρατική στάση της τελευταίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:55