09/07/2020 05:05:02

Γρήγορες εξελίξεις στην Κύπρο: Δεύτερη τσιμεντόπλακα στο βυθό της λίμνης που ο «Ορέστης» πέταξε την πρώτη σορό

Γρήγορες εξελίξεις στην Κύπρο: Δεύτερη τσιμεντόπλακα στο βυθό της λίμνης που ο «Ορέστης» πέταξε την πρώτη σορό - Media

 

Δεύτερη τσιμεντένια πλάκα εντοπίστηκε στον βυθό της λίμνης στο Μιτσερό, όπου οι αστυνομικοί είχαν βρει την πρώτη σορό της γυναίκας που σκότωσε η «Ορέστης».

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό και της δεύτερης βαλίτσας.

Στο μεταξύ, ο serial killer εμφανίζεται αμετανόητος και απαθής. Σύμφωνα με τον «Ρεπόρτερ» της Κύπρου, που επικαλείται τον ψυχίατρο που τον εξέτασε, «είναι εντελώς απαθής. ∆εν έχει δείξει ίχνος µεταµέλειας. ∆εν έχει βουρκώσει, ούτε έχει ρίξει ένα δάκρυ για τα θύµατά του. ∆εν έχει καν ζητήσει συγνώµη για τις πράξεις του και φέρεται σαν να λειτουργεί µε απόλυτη νηφαλιότητα».

Από την πλευρά το αστυνομικός που εξέτασε τον κατά συρροή δολοφόνο περιέγραψε ότι «με σταθερότητα και αποφασιστικότητα µας υπέδειξε τα σηµεία που είχε ξεφορτωθεί τα τρία γνωστά θύµατά του. Ακόµη και όταν τον πήγαµε στη λίµνη Ξυλιάτου ήταν ανέκφραστος και αδιάφορος. ∆εν αποκαλύπτει τίποτα περισσότερο, ούτε έχει εξηγήσει τους λόγους πίσω από τις ειδεχθείς του πράξεις».


 


 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.