25/02/2020 13:47:05

Η στιγμή της κατολίσθησης – Το βουνό κατάπιε 66 σπίτια στη Βολιβία (Video)

Η στιγμή της κατολίσθησης – Το βουνό κατάπιε 66 σπίτια στη Βολιβία (Video) - Media

 

Η μανία της φύσης είναι αδύνατον να αντιμετωπιστεί. Στο βίντεο που θα δείτε έχει αποτυπωθεί καρέ καρέ η σοκαριστική στιγμή της κατολίσθησης στη Βολιβία στην πρωτεύουσα Λα Παζ, όπου το βουνό στην κυριολεξία καταπίνει και ισοπεδώνει 66 σπίτια.

Η γη άρχισε να τρέμει το μεσημέρι της Τρίτης σε ένα βουνό στην πόλη στο οποίο είχαν χτιστεί παράνομα σπίτια και παραπήγματα. Μέσα σε λίγη ώρα έγινε κατολίσθηση με έναν τρομακτικό υπόκωφο θόρυβο που πάγωνε το αίμα.

Τα σπίτια χάθηκαν λες και άνοιξε η γη και τα κατάπια κάτι που στην πραγματικότητα είχε συμβεί. Θύματα επιβεβαιωμένα μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί αλλά είναι χαρακτηριστικό ότι 66 σπίτια καταπλακώθηκαν από τόνους χώματος, και 88 οικογένειες έμειναν άστεγες.

Στο σημείο όμως παρέμειναν 17 οικογένειες, και οι αρχές της πόλης αναγκάστηκαν να τις απομακρύνπυν αφού ο φόβος νέας κατολίσθησης είναι μεγάλος. Όσα σπίτια δεν καταπλακώθηκαν από τους τόννους των βράχων έχουν κριθεί ακατοίκητα αφού οι ζημιές που έχουν υποστεί είναι μεγάλες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.