search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:03
MENU CLOSE

Ρουβίκωνας: Ο Μπακογιάννης μας έκλεψε το σύνθημα (Photo)

02.05.2019 07:40
Ρουβίκωνας: Ο Μπακογιάννης μας έκλεψε το σύνθημα (Photo)  - Media

 

Με ανάρτηση που έκανε στο facebook, το μέλος του «Ρουβίκωνα» Σπύρος Δαπέργολας καταγγέλλει τον υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας για «κλοπή» συνθήματος. Σύμφωνα με το μέλος του «Ρουβίκωνα», ο Κώστας Μπακογιάννης επέλεξε σαν κεντρικό του σύνθημα του προεκλογικού του αγώνα, ένα σύνθημα που υπάρχει στα τρικάκια της αναρχικής ομάδας εδώ και πολύ καιρό.

Το σύνθημα λοιπόν «Για να φέρουμε τα πάνω κάτω» που χρησιμοποιεί ο Κ. Μπακογιάννης, σύμφωνα με το μέλος του «Ρουβίκωνα» χρησιμοποιήθηκε πρώτα από την συγκεκριμένη ομάδα.

Γράφει ο Σπύρος Δαπέργολας: Ότι το αναρχικό κίνημα είναι το μόνο που έχει την ζωντάνια να δημιουργεί καινούρια συνθήματα είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες. Να θυμίσω μόνο το «χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά» που πρωτοφωνάξαμε εμείς και μετά χρόνια υιοθέτησε όλη η αριστερά με πιο φανατικό το ΚΚΕ. Αλλά ότι ο Κώστας Μπακογιάννης θα αντέγραφε σύνθημα του Ρουβίκωνα με ξεπερνάει. Bitter Victory θα το έλεγε κανείς αλλά δεν πειράζει, ρε δεξιοί, χάρισμά σας, είμαστε large γιατί εμείς μπορούμε να βγάζουμε νέα συνθήματα. Το πιο εντυπωσιακό πάντως είναι ότι χρυσοπληρωμένοι σύμβουλοι επικοινωνίας του νέου πουλέν του καθεστώτος, του Κώστα Μπακογιάννη αποδείχνονται copycats των αναρχικών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:02