search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:06
MENU CLOSE

Φθιώτιδα: Στον Ανακριτή ο 74χρονος που ασελγούσε σε κορίτσι με νοητική στέρηση

02.05.2019 08:21
Φθιώτιδα: Στον Ανακριτή ο 74χρονος που ασελγούσε σε κορίτσι με νοητική στέρηση - Media

 

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα οδηγηθεί σήμερα για να απολογηθεί ο 74χρονος από χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας. Ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, αφού σύμφωνα με τη δικογραφία βίαζε και ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 23χρονης κοπέλας που είναι ΑμεΑ.

Όπως αναφέρει το lamiareport η τοπική κοινωνία στην ανατολική Φθιώτιδα είναι σοκαρισμένη, αφού οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο ηλικιωμένος συγχωριανός τους έφτασε σε αυτό το σημείο. Να εκμεταλλευτεί δηλαδή με τον χειρότερο τρόπο τη νοητική στέρηση του κοριτσιού για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Το 23χρονο κορίτσι διαμένει σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας με τον πατέρα, την 25χρονη αδελφή της, που είναι επίσης ΑμεΑ και την 81χρονη γιαγιά που έχει και την επιμέλεια των κοριτσιών.

Όπως φέρεται να κατήγγειλε η γιαγιά, αλλά και ένας θείος των κοριτσιών, ο 74χρονος γείτονας εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της 23χρονης, η οποία έχει νοητική στέρηση, τη βίαζε και ασελγούσε σε βάρος της, κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μαρτύριο του άτυχου κοριτσιού φέρεται να ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2017.

Μετά την καταγγελία της γιαγιάς ακολούθησε αστυνομική έρευνα και από τα στοιχεία που προέκυψαν ο Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 74χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας.

Ο 74χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή και του Εισαγγελέα το απόγευμα της Τρίτης, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:06