search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:01
MENU CLOSE

Τρόμος στη Ρουμανία – Ανεμοστρόβιλος σηκώνει στον αέρα λεωφορείο (Video)

02.05.2019 09:12
Τρόμος στη Ρουμανία - Ανεμοστρόβιλος σηκώνει στον αέρα λεωφορείο (Video) - Media

 

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε πριν από μερικές ημέρες τη Ρουμανία, προκαλώντας τον τρόμο επί τέσσερις ολόκληρες ώρες δίχως σταματημό.

Ο ανεμοστρόβιλος στο πέρασμά του προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές σε περιουσίες, με σπίτια να πέφτουν σαν να είναι από χαρτί, δέντρα να ξεριζώνονται και αυτοκίνητα να καταστρέφονται ολοσχερώς.

Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της χώρας, το φαινόμενο σχηματίστηκε σχεδόν 80 χλμ μακριά από το Βουκουρέστι και κατέστρεψε ολοσχερώς τουλάχιστον δέκα σπίτια που βρέθηκαν στο διάβα του· Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτός ήταν ο πρώτος ανεμοστρόβιλος που χτύπησε τη χώρα μετά από 17 χρόνια.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας του φαινομένου δεν ήταν μόνο ότι σήκωσε στον αέρα ένα λεωφορείο με 40 επιβάτες, αλλά ότι το παρέσυρε αρκετά μέτρα μακριά.

Στο βίντεο που ακολουθεί γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο ανεμοστρόβιλος πλησιάζει το λεωφορείο, ενώ ο οδηγός του προσπαθεί να επιταχύνει. Τελικά, ο ανεμοστρόβιλος προλαβαίνει το λεωφορείο και το σηκώνει στον αέρα.

Δώδεκα άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και ένα σοβαρά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43