search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:24
MENU CLOSE

Μουσικά βραβεία Billboard 2019: Οι πιο σέξι παρουσίες στο κόκκινο χαλί (Photos)

02.05.2019 09:17
Μουσικά βραβεία Billboard 2019: Οι πιο σέξι παρουσίες στο κόκκινο χαλί (Photos) - Media

 

Τα μουσικά βραβεία Billboard 2019 απονεμήθηκαν την Τετάρτη με πολλούς celebrities να δίνουν το δυναμικό “παρών”.

Το σόου άνοιξε η Taylor Swift με την πρεμιέρα του “ME!,” το οποίο τραγούδησε με τον Brendon Urie των Panic! at the Disco.

To τιμητικό βραβείο Icon παρέλαβε η Mariah Carey ενώ η Cardi B που είχε 21 υποψηφιότητες -τις περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη-, έφυγε με έξι βραβεία.

Βέβαια, την παράσταση “έκλεψε” ο Drake συγκεντρώνοντας τα περισσότερα βραβεία, ανεβαίνοντας στη σκηνή 12 φορές!

Ωστόσο, τα βλέμματα επικεντρώθηκαν στις πιο λαμπερές παρουσίες με την Taylor Swift, την Ciara και την Cardi B να “διαγωνίζονται” για την πιο…σέξι εμφάνιση!

Επιλέγοντας ένα λιλά, μίνι φόρεμα Raisa Vanessa, η Taylor Swift περπάτησε με χάρη και αυτοπεποίθηση στο κόκκινο χαλί συγκεντρώνοντας τα περισσότερα βλέμματα.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η Ciara η οποία συνδύασε την κομψότητα με την πιο αισθησιακή πλευρά της. Φορώντας μια maxi τουαλέτα σε μαύρο χρώμα με βαθύ ντεκολτέ, τολμηρό σκίσιμο στο πόδι και μια μακριά ουρά κατάφερε, αν μη τι άλλο, να μη μείνει απαρατήρητη!

Στις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις συγκαταλέγεται και αυτή της Cardi B η οποία επιλέγοντας μια τουαλέτα σε έντονο κίτρινο χρώμα άφησε εκτεθειμένα αρκετά σημεία του σώματός της…

Πάντως η ίδια, έδειχνε να το απολαμβάνει…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:23