search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:49
MENU CLOSE

Όταν ο Τσίπρας τρόλαρε τον Σπίρτζη: «Αυτός ο… άθλιος…»

02.05.2019 12:11
4791766.jpg

 

Σε εξαιρετικά καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μαζί με τον αρμόδιο υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, στα έργα που εκτελούνται στο τμήμα Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά στη Μεσσαρά της Κρήτης.

Στο εργοτάξιο του δρόμου Αγία Βαρβάρα – Απομαρμάς, έφτασε λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τους βουλευτές Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκο Ηγουμενίδη, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Σπύρο Δανέλλη.

«Γιατί, αυτά τα 18 χιλιόμετρα καθυστέρησαν τόσα χρόνια, πώς γίνεται με έναν μαγικό τρόπο αυτή η κυβέρνηση και να τα παρέδωσαν;», διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός στις πρώτες του δηλώσεις. «Έπρεπε να έρθει αυτός ο… άθλιος υπουργός για να τελειώσει το έργο», ανέφερε αστειευόμενος ο πρωθυπουργός για τον Χρήστο Σπίρτζη, μην κρύβοντας την καλή του διάθεση για την πορεία του έργου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:49