search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:01
MENU CLOSE

Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου «Καφέ της Χαράς»

02.05.2019 13:28
Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου «Καφέ της Χαράς» - Media

 

Ο ΑΝΤ1 φέρεται να έκανε το deal της σεζόν, καταφέρνοντας τελικά να «κλειδώσει» το σίκουελ του πολυσυζητημένου «Καφέ της Χαράς».

Αποκλειστικές πληροφορίες του Παναγιώτη Μουλόπουλου για το «MyTV» αναφέρουν πως ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά έχουν ήδη έτοιμα τα 10 πρώτα επεισόδια, ενώ οι συζητήσεις με τους ιθύνοντες του σταθμού συνεχίζονται προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Σε αντίθεση με όσα περιμέναμε, το πιθανότερο σενάριο είναι η σειρά να κάνει πρεμιέρα όχι με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν -δηλαδή τον Οκτώβριο του 2019- αλλά γύρω στις 31 Δεκεμβρίου 2019, στην επέτειο, δηλαδή, της ίδρυσης του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει ακόμα.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:00