search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:19
MENU CLOSE

Βίκυ Φλέσσα στην Πρέβεζα: «Πώς γίνεται ο Καρυωτάκης να ήταν τόσο λυπημένος σε μια υπέροχη πόλη;»

02.05.2019 14:31
Βίκυ Φλέσσα στην Πρέβεζα: «Πώς γίνεται ο Καρυωτάκης να ήταν τόσο λυπημένος σε μια υπέροχη πόλη;» - Media

 

Απορημένη για το πώς γίνεται ο ποιητής Κώστας Καρυοτάκης να ήταν «τόσο λυπημένος σε μια υπέροχη πόλη» εμφανίστηκε η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βίκυ Φλέσσα.

Σύμφωνα με το mypreveza,gr, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε σε δημοσιογράφους τοπικών ΜΜΕ, η Βίκυ Φλέσσα ανέφερε ότι επισκέπτεται για πολλοστή φορά την Ήπειρο και την Πρέβεζα ενώ παρουσίασε τις ιδέες της για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Σε μία αποστροφή του λόγου της όμως και εξαίροντας την ομορφιά της πόλης, αναρωτήθηκε πώς ήταν δυνατόν ο Καρυοτάκης να ήταν «τόσο λυπημένος» στην πόλη, αποκαλύπτοντας μια μάλλον επιφανειακή προσέγγιση για το έργο του σπουδαίου ποιητή και την απίστευτα οξεία και σαρκαστική καταγραφή των ηθών και του τρόπου σκέψης των κατοίκων της ελληνικής επαρχίας της εποχής του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:17