search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:01
MENU CLOSE

Το Ποτάμι για το ντιμπέιτ: Δεν είναι παιχνίδι για δύο

02.05.2019 17:29
Το Ποτάμι για το ντιμπέιτ: Δεν είναι παιχνίδι για δύο - Media

 

Σεβασμό στους κανόνες της προεκλογικής περιόδου ζήτησε η εκπρόσωπος του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη, σε παρέμβασή της στη συζήτηση περί τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών.

Η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι «οι ευρωεκλογές δεν είναι ένα παιχνίδι για δύο. Το Ποτάμι θεωρεί δεδομένο ότι θα τηρηθεί το γράμμα και το πνεύμα του νόμου σε ό,τι αφορά την προβολή κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο. Και θα έχουμε την αναλογική προβολή όλων.

Και θεωρεί εξίσου δεδομένο ότι το ΕΣΡ επαγρυπνεί. Η συζήτηση περί ντιμπέιτ στην τηλεόραση ή στην Βουλή των κυρίων Τσίπρα και Μητσοτάκη, όταν ακόμη δεν έχουν συζητηθεί οι όροι διεξαγωγής ντιμπέιτ με συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών, είναι άκαιρη. Τα λοιπά στο αρμόδιο όργανο, τη διακομματική επιτροπή, αύριο Παρασκευή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:01