21/02/2020 11:34:01

Η απόλυτη υποταταγή: Η βασίλισσα στα πόδια του βασιλιά

Η απόλυτη υποταταγή: Η βασίλισσα στα πόδια του βασιλιά  - Media

 

Και ενώ δεν έχουν κλείσει ούτε ένα μήνα γάμου, η βασίλισσα της Ταιλάνδης, έδωσε τα διαπιστευτήρια της στον σύζυγο της και σύντομα βασιλιά της χώρας, γονατίζοντας μπροστά του για να λάβει επίσημα τον τίτλο της.

Ο βασιλιάς της Ταιλάνδης, Μάχα Βατζιραλογκορν είναι 66 ετών και σε λίγες ημέρες θα ανακηρυχθεί επίσημα στον τίτλο του σε μια τελετή που θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και θα πάρει τα σκήπτρα από τον πατέρα του.

Η εκλεκτή της καρδιάς του που παντρεύτηκαν πρόσφατ,α η στρατηγός της χώρας Σουτίντα Βατζιραλογκόρν, ανακηρύχθηκε και εκείνη βασίλισσα . Η είδηση ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά από την Βασιλική Εφημερίδα και οι εικόνες από την γαμήλια τελετή της Τετάρτης και την νέα βασίλισσα της χώρας παρουσιάστηκαν αργότερα το βράδυ σε όλα τα κανάλια της Ταϊλάνδης.

Η βασίλισσα Σουτίντα είναι η 4η κατά σειρά σύζυγος του Μάχα, ο επίσημος τίτλος του οποίου θα είναι «βασιλιάς Ράμα ο πρώτος». Η τρίτη σύζυγος του Μάχα, η Σιράσμι ήταν μαζί του από το 2001 μέχρι το 2014, δεν ευτύχησε ποτέ όμως να στεφθεί βασίλισσα αφού χωρίσαν.

Κατά τη διάρκεια της «υποταγής» της βασίλισσας από τα πόδια του Μάχα, πέρασαν γονατιστοί, σχεδόν ξαπλωτοί όλοι οι ανώτατοι αξιωματούχοι της χώρας για να του δηλώσουν την πίστη και υποταγή τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.