search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:52
MENU CLOSE

Φριχτό ατύχημα: 6χρονος που κρατούσε ένα μολύβι έτρεχε στο σχολείο, έπεσε και του καρφώθηκε το μολύβι στο μάτι (Video)

03.05.2019 07:00
Νέες αποκαλύψεις για ολιγωρία στην τραγωδία στο Μάτι - Ο υπεύθυνος για τα εναέρια μέσα έπινε καφέ  - Media

 

Ο μπόμπιρας του περιστατικού, ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του. Το μολύβι καρφώθηκε στη «βάση» του ματιού του και όπως είπαν αργότερα και οι γιατροί, 1 χιλιοστό πιο δίπλα να καρφωνόταν θα έχανε όλο το μάτι του. Τώρα μετά την επέμβαση αναρρώνει και σε λίγο καιρό όλα θα είναι καλά σαν να μην συνέβη ποτέ το ατύχημα.

Ο 6χρονος πήρε ένα μολύβι 12 εκατοστών και άρχισε να τρέχει μέσα στην αίθουσα τυης τάξης του, μόλις χτύπησε το κουδόούνι για διάλειμμα. Κάποια στιγμή παραπάτησε και καθώς έπεφτε το μολύβι που κρατούσε στα χέρια του καρφώθηκε βαθιά μέσα στο μάτι.

Οι πόνοι ήταν φριχτοί. Αμέσως οι δάσκαλοι μετέφεραν το παιδάκι στο τοπικό νοσοκομείο οπου οι γιατροί και οι χειρουργοί έκαναν τα πάντα για να του αφαιρέσουν το μολύβι και να μην χάσει και το μάτι του. Δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά και αναγκάστηκαν να τον μεταφέρουν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Γκανάν, που βρίσκεται στην περιοχή. Εκεί με μια επιτυχημένη επέμβαση τα κατάφεραν.

Ο υπεύθυνος χειρουργός είπε αμέσως μετα πως το μάτι του παιδιού σώθηκε για ένα χιλιοστό. Λίγο πιο δίπλα και θα το έχανε.

Αυτά συνέβησαν στην Κίνα στην πόλη Γκανζχού και το μόνο που έγινε γνωστό είναι το μικρό όνομα του παιδιού που ονομάζεται Χουάνγκ. Ο Χουάνγκ παρέμεινε στο νοσοκομείο και ύστερα από λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο και πλέον είναι καλά.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15