search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:23
MENU CLOSE

Ανατροπή στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν: Νέος ύποπτος στο στόχαστρο των αρχών

03.05.2019 12:07
Δραματική εξέλιξη στην υπόθεσης της μικρής Μαντλίν: «Είναι νεκρή, έτσι είναι ο ύποπτος», λένε γερμανοί εισαγγελείς (Photo) - Media
 
Νέες εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακ Καν πριν από δώδεκα χρόνια στην Πορτογαλία.
 
Συγκεκριμένα, η αστυνομία της χώρας φαίνεται ότι εντόπισε έναν νέο ύποπτο για την απαγωγή της Μαντλίν.
 
Σήμερα, συμπληρώνονται 12 χρόνια από την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού κατά τη διάρκεια των διακοπών της οικογένειας στην Πορτογαλία, στις 3 Μαϊου του 2007.
 
Η αστυνομία έχει επιστρατεύσει επιπλέον προσωπικό για τη διερεύνηση ενός νέου στοιχείου και ενός νέου υπόπτου, σύμφωνα με την εφημερίδα Correio da Manha.
 
Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στο να εξιχνιάσουν την υπόθεση και στο να γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη στην Μαντλίν ΜακΚαν εκείνο το βράδυ.
 
Πηγή: enikos.gr/Mirror
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:22