search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:12
MENU CLOSE

Νέα απάντηση Ακρίτα στη Φλέσσα και το «σκληρό» σχόλιο του Γ. Κυρίτση

03.05.2019 12:44
Νέα απάντηση Ακρίτα στη Φλέσσα και το «σκληρό» σχόλιο του Γ. Κυρίτση - Media

 

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση της Έλενας Ακρίτα με τη Βίκη Φλέσσα, με αφορμή το σχόλιο της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ για την Πρέβεζα και τον Κώστα Καρυωτάκη.

Συγκεκριμένα, απαντώντας εμμέσως στο σχόλιο της κ. Φλέσσα, η κ. Ακρίτα έγραψε ένα «δηλητηριώδες» ποστ στο Facebook, το οποίο αναφέρεται στην αυτοκτονία της ιστορικής μορφής της αριστεράς, Νίκου Πουλαντζά.

Συγκεκριμένα, η κ. Ακρίτα έγραψε: «Μα τι όμορφη πόλη το Παρίσι ξέρουμε γιατί ήταν λυπημένος ο φιλόσοφος Νίκος Πουλαντζάς κι αυτοκτόνησε εκεί; #είμαστεόλεςπρεβεζες»

Πολύ πιο αιχμηρός ήταν ο σύζυγος της Έλενας Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε στο σχόλιο της κ. Φλέσσα, γράφοντας τα εξής:

«Υποστηριξη η Έλενα δεν χρειάζεται. Μόνο δυο λογάκια από μένα στην υποψήφια που η εκπομπή της δεν έγινε ποτέ όσο κι αν το προσπάθησε μάταια η ίδια να μιμηθεί τα ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ της γυναίκας μου. Όταν τα…φώτα σβήνουν κυρία Βίκυ Φλέσσα, δεν έχεις σχεδόν 200.000 ακόλουθους στο Facebook όπως η Έλενα.

Όταν τα φώτα σβήνουν δεν αρθρογραφείς σε εφημερίδες και περιοδικά με τόση επιτυχία για τους αναγνώστες σου που σε διαβαζουν και σε εμπιστεύονται. Όταν τα φώτα σβήνουν δεν συγγράφεις βιβλία και θεατρικά έργα. Και γενικώς, δεν κάνεις τη λαμπρή σταδιοδρομία της Έλενας Ακρίτα μέσα σε 40 χρόνια καριέρας.

Όσο για την τηλεόραση, εσείς ειδικά όσο και αν προσπαθήσατε να αντιγράψετε την εκπομπή της με συνεντεύξεις μεγάλων προσωπικοτήτων ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ούτε απ’ έξω δεν περάσατε. Δυστυχώς για εσας. Όχι για τη γυναίκα μου. Αφήστε λοιπόν τον Καρυωτάκη στην ησυχία του κι ασχοληθείτε λίγο με τις ναυμαχίες που από το πολύ νερό τις κάνατε μούσκεμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:11