search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:58
MENU CLOSE

Απίστευτος Ερντογάν: Δεν μας βάζουν στην Ε.Ε. γιατί… είμαστε πολλοί

03.05.2019 16:38
«Ξεσπάθωσε» ο Ερντογάν κατά Μακρόν: Κανένας δεν έχει τα δικαίωμα να μας λέει γιατί βρισκόμαστε εκεί - Media

 

Ούτε η συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ούτε η sui generis αντίληψη του ηγέτη της χώρας για την άσκηση της εξουσίας και τη δημοκρατία. Ούτε οι διαρκείς εντάσεις με τους γείτονές της συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας και της Κύπρου. Ούτε τίποτε άλλο. Η Ε.Ε. δεν εντάσσει την Τουρκία στα μέλη της επειδή… έχει μεγάλο πληθυσμό.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο πρόεδρος της γείτονος χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη. «Λένε πως είμαστε μεγάλη χώρα για να ενταχθούμε στην Ε.Ε. Δηλαδή τι να κάνουμε επειδή έτσι θέλει το κέφι τους εμείς πρέπει να γίνουμε μικρή χώρα; Γι αυτό δεν μιλάω άδικα και αναφέρομαι να κάνετε 3 παιδιά. Θα μεγαλώσουμε κι άλλο. Κι όσο μεγαλώνουμε θα γίνουμε και πιο δυνατοί», δήλωσε.

Προσέθεσε, δε, με νόημα ότι «σήμερα αν οι Ευρωπαϊκές χώρες ζουν μέσα σε ηρεμία, το οφείλουν στην Τουρκία που φιλοξενεί στα εδάφη της τα 4 εκατομμύρια προσφύγων!».

Πληροφορίες: ΙΒΝΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:57