search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:17
MENU CLOSE

Ξεσπά ο πατέρας της 8χρονης για τον 54χρονο: Απαράδεκτο, έπρεπε να μπει φυλακή

03.05.2019 16:54
Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου από διφθερίτιδα: Πλήρως εμβολιασμένος ο 8χρονος - Media

 

Η μικρή Αλεξία παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, ενώ οι γονείς της ξεσπούν για το γεγονός ότι ο 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της 8χρονης δήλωσε στο protothema.gr ότι ο δράστης θα έπρεπε να είχε προφυλακιστεί για παραδειγματισμό.

«Το παιδί μας δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και τον υπαίτιο αυτής της κατάστασης τον αφήνουν ελεύθερο; Δεν θα έπρεπε να είναι φυλακή για παραδειγματισμό; Παρακαλώ το Θεό να γίνει γρήγορα καλά η μικρή μου Αλεξία , να ακούσω καλά νέα από τους γιατρούς γιατί δε με νοιάζει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή».
Ακόμη, επισήμανε ότι η απελευθέρωση του δράστη δίνει λάθος μήνυμα, καθώς κανείς δεν θα φοβάται να πυροβολεί στον αέρα, αφού θα ξέρει ότι ακόμη κι αν τραυματίσει κάποιον αθώο, δεν θα μπει φυλακή.

Ο πατέρας μίλησε για απαράδεκτη απόφαση της δικαιοσύνης. «Στα καλά καθούμενα να έρθει η σφαίρα από το άλλο χωριό στο σπίτι μας; Δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη συγγνώμη του δράστη, είπε πως «δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη. Δεν παραδόθηκε. Κρύφτηκε, έβαλε να κρύψουν το πιστόλι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:11