search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:56
MENU CLOSE

Πόλεμος Βασιλειάδη με Βασιλακόπουλο – «Διέλυσες το μπάσκετ», «είσαι ανεύθυνος»

03.05.2019 16:58
Πόλεμος Βασιλειάδη με Βασιλακόπουλο – «Διέλυσες το μπάσκετ», «είσαι ανεύθυνος» - Media

 

Ολομέτωπη επίθεση στον Γιώργο Βασιλακόπουλο για τα τεκταινόμενα στον χώρο του μπάσκετ εξαπέλυσε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Μετά την κλήρωση του Αναστόπουλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, η οποία αναμένεται να σηματοδοτήσει τον υποβιβασμό των «ερυθρόλευκων» στην Α2 (σε περίπτωση που δεν κατέβουν) ο υφυπουργός Αθλητισμού κατονόμασε ως αποκλειστικό υπεύθυνο της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί τον πρόεδρο της ΕΟΚ.

«Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έχει κάνει την παραμικρή ενέργεια για να εξομαλύνει την κατάσταση. Δεν έχει κάνει τίποτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δίκιο ο Ολυμπιακός. Όμως υπάρχει ένα κλίμα και εκείνος κρύβεται, δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Η διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ έχει ονοματεπώνυμο, Γιώργος Βασιλακόπουλος», αναφέρεται χαρακτηριστικά από την πλευρά του.

Δεν άφησε αναπάντητα όσα του καταλογίστηκαν από τον Γιώργο Βασιλειάδη ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Μετά τις διαρροές από την πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού, σύμφωνα με τις οποίες θεωρεί πως η διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ έχει το ονοματεπώνυμό του, ο πρόεδρος της ΕΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση.

Από το περιβάλλον του λοιπόν αναφέρθηκαν τα εξής:

«Οι μέσω κύκλων εκπεφρασμένες απόψεις του κύριου Βασιλειάδη είναι γελοιότητες και αστειότητες από τις οποίες λείπει δυστυχώς τελείως η σοβαρότητα.

Αναδεικνύουν το ανεύθυνον του προσώπου, το οποίο αναλαμβάνει τις ευθύνες της στοχοποίησης του προέδρου της ΕΟΚ, με την γνωστή πολυετή διαδρομή στο άθλημα, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Θα υπάρξει άμεση κίνηση εναντίον του, φυσικά εντός των πλαισίων των νόμων και των κανονισμών τους οποίους ο ίδιος με τις δηλώσεις του προσβάλει. Θεωρούμε όμως και ότι πρέπει να επέμβουν και άλλοι θεσμοί και να βάλουν ένα φρένο στον κατήφορο που τους παρασύρει και τους εκθέτει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10