search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:56
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο Δ. Πιπεργιάς

15.03.2012 15:49
Παραιτήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο Δ. Πιπεργιάς - Media

Με επιστολή του στον Μ. Καρχιμάκη ο πρώην βουλευτής Εύβοιας, Δημήτρης Πιπεργιάς υπέβαλε την παραίτηση του από μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και την αποχώρησή του από το κόμμα.

Με επιστολή του στον Μ. Καρχιμάκη ο πρώην βουλευτής Εύβοιας, Δημήτρης Πιπεργιάς υπέβαλε την παραίτηση του από μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και την αποχώρησή του από το κόμμα.

Συγκεκριμένα, στο κείμενο που απέστειλε στον κ. Καρχιμάκη, ο κ. Πιπεργιάς καταγγέλλει ότι το ΠΑΣΟΚ μεταλλάχτηκε «σε κόμμα τυφλής υποστήριξης των νεοφιλελεύθερων επιλογών της τρόικας και ότι ξεκομμένο από τις κοινωνικές διεργασίες που συντελούνται και αποξενωμένο από τις κοινωνικές δυνάμεις που το συγκρότησαν , έχει καταντήσει ΄άδειο΄ πουκάμισο».

Επιπλέον, καταγγέλλει το κόμμα και για το γεγονός ότι διέγραψε όσους βουλευτές ψήφισαν κατά συνείδηση.

Παράλληλα, ωστόσο, αφήνει αιχμές και κατά υπουργών και βουλευτών του κόμματος. Τους καταλογίζει ακόμα και ευθύνες για το ότι «αντί να αναζητήσουν πολιτικές συμβατές με τις διακηρύξεις του και να επιδιώξουν την επανασύνδεσή του με την κοινωνία, επιδίδονται σε τακτικισμούς που αποσκοπούν στην επομένη μέρα και προσπαθούν να οικειοποιηθούν το «άδειο πουκάμισο» για να καλύψουν την πολιτική γύμνια τους».

Αναφορικά με την οπτική του λαού, εκφράζει την πεποίθηση πως «ο κόσμος απαιτεί κόμματα και πολιτικούς που να εκφράζουν τα συμφέροντα του και όχι ικανούς διαχειριστές της εξουσίας, που προκειμένου να διατηρηθούν στις καρέκλες της, συναγελάζονται με τα κάθε λογής αρπακτικά που ασέλγησαν κατ’ επανάληψη σε βάρος του λαού και δηλώνουν πρόθυμοι να συμπληρώσουν την μελλοντική κυβέρνηση Σαμαρά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:56