search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:27
MENU CLOSE

Προσγείωση τρόμου σε ποτάμι για Boeing 737 με 136 επιβαίνοντες – 21 τραυματίες

04.05.2019 05:16
ΗΠΑ: Πιθανή διανομή εμβολίου έως τις αρχές Νοεμβρίου - Media

 

Ένα αεροσκάφος Boeing 737 με 136 επιβαίνοντες ξέφυγε την Παρασκευή από τον διάδρομο προσγείωσης κοντά στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα και κατέληξε στον ποταμό Σεντ Τζονς, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν θύματα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του στρατιωτικού αεροδρομίου του Τζάκσονβιλ.

Αν και δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα, το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WOKV-TV μετέδωσε ότι τουλάχιστον 21 τραυματίες και ότι το αεροπλάνο προσπαθούσε να προσγειωθεί εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης.

Η πτήση προερχόταν από το αμερικανικό στρατιωτικό αεροδρόμιο στον κόλπο Γκουαντάναμο της Κούβας και κατέληξε στον ποταμό, που βρίσκεται στο τέλος του διαδρόμου προσγείωσης, περίπου στις 21:40 τοπική ώρα, επεσήμανε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Ο δήμαρχος του Τζάκσονβιλ Λένι Κάρι επεσήμανε στον λογαριασμό του στο Τwitter ότι όλοι οι επιβαίνοντες «είναι ζωντανοί» και πρόσθεσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες να περιοριστεί η διαρροή καυσίμων στον ποταμό.

Σε άλλη του ανάρτηση ο Καρι σημείωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά για να του προσφέρει βοήθεια.

«Το αεροπλάνο δεν έχει βυθιστεί. Όλοι οι επιβαίνοντες είναι ζωντανοί», ανακοίνωσε και το γραφείο του σερίφη του Τζάκσονβιλ. Η ανάρτηση του σερίφη στο Twitter συνοδευόταν από δύο φωτογραφίες που δείχνουν το αεροπλάνο, που φέρει το λογότυπο της εταιρείας Miami Air International, να βρίσκεται σε αβαθή νερά αλώβητο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:23