search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:15
MENU CLOSE

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Στις 16 Ιουνίου ο γάμος

04.05.2019 07:29
Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πρώην διαιτητής Δημήτρης Τηλιός - Media

 

Η αναγγελία του γάμου τους έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Λίγοι γνώριζαν ότι το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και ακόμα λιγότεροι ότι πήραν τη μεγάλη απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με το Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου την Κυριακή 16 Ιουνίου στην αθηναϊκή ενορία, στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό.

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και μικρό εκκλησάκι που και οι δύο το επισκέπτονται πολύ συχνά στις βόλτες που συνηθίζουν να κάνουν στην Αθήνα. Βρίσκεται πάνω στον βράχο και ένας μεγάλος σταυρός υπάρχει στο εξωτερικό του ναού.

Η θέα από εκεί είναι εντυπωσιακή, καθώς από εκεί μπορεί να αγναντέψει κάποιος όλο το λεκανοπέδιο, με το σημείο να αποτελεί και πόλο έλξης για τους τουρίστες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:15