search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:33
MENU CLOSE

Πρωτοδικείο Αθηνών: Θετική απόφαση για συμβασιούχους Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ

04.05.2019 07:50
Παρέμβαση «Ρουβίκωνα» στο Πρωτοδικείο για τους πλειστηριασμούς - Media

 

Στη δικαίωση 13 συμβασιούχων του δήμου Χαϊδαρίου προχώρησε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ’ αριθμόν 1005/2019 απόφασή του (διαδικασία Εργατικών Διαφορών).

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ πρόκειται για συμβασιούχους που είχαν προσληφθεί μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ΤΟΣΚΕΔΠ και Δομές προσωρινής υποδοχής (Γ΄ Κύκλος) του ΟΑΕΔ, για τους οποίους το δικαστήριο δέχθηκε ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση που είναι η πρώτη για τη συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων, έπαιξε η αμέριστη συνδρομή στον αγώνα τους τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και του Δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου ο οποίος και κατέθεσε στο Δικαστήριο.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:32