search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:12
MENU CLOSE

Η κόρη του Λουκ Πέρι αποκάλυψε την τελευταία επιθυμία του πατέρα της

04.05.2019 09:07
Η κόρη του Λουκ Πέρι αποκάλυψε την τελευταία επιθυμία του πατέρα της  - Media

 

Με οικολογικό κοστούμι φτιαγμένο από μανιτάρια, και όχι παραδοσιακό φέρετρο, θάφτηκε ο Λουκ Πέρι. 

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η κόρη του Σόφι με ανάρτησή της στο Instagram. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο δημοφιλής ηθοποιός είχε ανακαλύψει την ύπαρξη του συγκεκριμένου κοστουμιού, το οποίο επιτρέπει στο σώμα σου να επιστρέψει στη Γη χωρίς να βλάπτει το περιβάλλον και στη συνέχεια ζήτησε όταν έρθει η ώρα να ταφεί με αυτό.

“Τον Δεκέμβριο πήγα στο Σαν Φρανσίσκο με δύο καλούς μου φίλους. Ένας εξ αυτών δεν είχε επισκεφθεί ποτέ την Καλιφόρνια, έτσι επισκεφθήκαμε το Redwoods. Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας, γιατί σκέφτηκα ‘αυτά τα μανιτάρια είναι πανέμορφα’. Τώρα τα μανιτάρια έχουν πια ένα εντελώς νέο νόημα για εμένα. Όποια εξήγηση κι αν δώσω, δεν θα είναι αρκετή για να περιγράψω την ευφυΐα πίσω από το κοστούμι ταφής από μανιτάρια, αλλά ουσιαστικά είναι μία φιλική προς το περιβάλλον επιλογή ταφής μέσω των μανιταριών. Όταν ο πατέρας μου το ανακάλυψε, ήταν τόσο ενθουσιασμένος όσο ποτέ. Τον θάψαμε με αυτό το κοστούμι, ήταν μία από τις τελευταίες του επιθυμίες. Είναι αληθινά ένα όμορφο πράγμα για αυτόν τον πανέμορφο πλανήτη και ήθελα να το μοιραστώ με όλους σας” έγραψε η Σόφι Πέρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:09