search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:47
MENU CLOSE

Tσίπρας – Μπαζιάνα δείπνησαν στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων (Photos)

04.05.2019 09:56
Tσίπρας - Μπαζιάνα δείπνησαν στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων (Photos) - Media

 

Το γραφικό Ενετικό Λιμάνι των Χανίων επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για να δειπνήσει με την οικογένεια του, φίλους και συνεργάτες, λίγο πριν αναχωρήσει για Αθήνα.

Ο πρωθυπουργός ο οποίος ξεκίνησε την προεκλογική του περιοδεία από την Κρήτη, έχοντας ως τελευταίο σταθμό τα Χανιά, μετά το τέλος της ομιλίας του στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου, ήταν ευδιάθετος και χαλαρός, απόλαυσε την βραδιά, ενώ συνομίλησε με τον κόσμο που συνάντησε μέχρι να φτάσει στο Ενετικό Λιμάνι.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, μαζί του ήταν η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα, ενώ μεταξύ των συνδαιτημόνων ήταν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης μαζί με την σύζυγό του Θέμιδα Γκέκου και την κόρη του Δωροθέα, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πέτρος Κόκκαλης, Έλενα Κουντουρά, οι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης και άλλοι φίλοι και συνεργάτες.

Η μεγάλη παρέα απόλαυσε το δείπνο το οποίο αποτελούνταν μεταξύ άλλων από τα παραδοσιακά ντολμαδάκια και χόρτα, μέχρι καλαμαράκια και χταπόδι στη σχάρα.

Θέμις Γκέκου και Μπέτυ Μπαζιάνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45