search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:31
MENU CLOSE

Κρήτη: «Κυκλοφορούσε και οπλοφορούσε» 29χρονος που είχε αδειάσει και μαγαζί

04.05.2019 15:25
Απαγωγή στην Κόρινθο – Συνελήφθησαν 4 άτομα - Media

 

Συνελήφθη, την Παρασκευή το μεσημέρι σε περιοχή του δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας 29χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και κλοπή.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ειδικότερα, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 29χρονο κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε πιστόλι με τη γεμιστήρα του.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο 29χρονος τα ξημερώματα της Παρασκευής εισήλθε σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10