search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:37
MENU CLOSE

Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά – Η φράση του Κουβαρά και το σχόλιο του Παπαδημούλη (Video)

05.05.2019 09:20
Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά - Η φράση του Κουβαρά και το σχόλιο του Παπαδημούλη (Video) - Media

 

«Κρεσέντο αντιΣυριζα προπαγάνδας» καταγγέλλει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή μια φράση που ακούστηκε να λέει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, νομίζοντας πως του είχαν κλείσει το μικρόφωνο.

Ο κ. Παπαδημούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Brain Storming» στο ACTION 24, που παρουσιάζει ο Σταμάτης Ζαχαρός, τον οποίο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «πιο φανατικό και από τον εκπρόσωπο της ΝΔ». Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο Γιώργος Κουβαράς, λέγοντας, «δεν δεχόμαστε, κ. Παπαδημούλη μαθήματα δημοσιογραφίας από εσάς».

Ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ των δύο , μετά τον οποίο ο Γιώργος Κουβαράς αποχώρησε από το στούντιο προκειμένου να προετοιμαστεί για τη δική του εκπομπή η οποία ακολουθούσε. Ο δημοσιογράφος νόμιζε ότι του είχαν κλείσει το μικρόφωνο και είπε: «Καλά δεν του έκανα;». Όμως το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό, και το σχόλιο ακούστηκε στον αέρα.

«Καλά μου κάνατε κ. Κουβαρά…, ακουστήκατε και στον αέρα» απάντησε ο κ. Παπαδημούλης, ο οποίος στη συνέχεια έγραψε στο twitter:

«Το κρεσέντο αντιΣυριζα προπαγάνδας από ορισμένα ΜΜΕ και δημοσιογράφους, θα γίνει μπούμερανγκ».

Λίγο αργότερα δημοσίευσε το συγκεκριμένο απόσπασμα της εκπομπής γράφοντας:

«Tο επίμαχο βίντεο, στο οποίο ο Γ. Κουβαράς καυχιέται με… ανοιχτό μικρόφωνο ότι “καλά μου έκανε!”, αποδεικνύει ότι ο πραγματικός στόχος ορισμένων δεν είναι άλλος από την αντιπολιτευτική προπαγάνδα και την επίθεση σε εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση».

Πηγή: enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:37